kinderkamer Decoratie set voor op je ramen wanden of meubels Maan, sterren, wolken decoratiestickers.

kinderkamer Decoratie set voor op je ramen wanden of meubels Maan, sterren, wolken decoratiestickers. JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie. Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ond...

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 014.987
-: 36
-
Maan, Sterren met wolken. 
En de de kleuren kies je zelf, hoe mooi is dat!
Decoratie set voor op je ramen wanden of meubels.   
 
-
Of je nu de meubeltjes, ramen of wanden wil decoreren dan heb je met deze set iets dat altijd toepasbaar is.
De Kleuren van deze decoratie stel je zelf samen, zo weet je ook zeker dat de kleuren echt bij de kamer passen.
-
  • De JERMA decoratie is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.  Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • .
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.
  • De afmeting is: Maan 14 breed x 16cm. hoog, Wolk 28x14 en 20x10 cm. de sterren tussen 2 en 7 cm. groot.
  • .
TIP!
Heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker, wil je deze decoratie aanpassen of wil je er b.v. een andere tekst bij?  Stuur ons dan een  e-mail met daarin een omschrijving van uw idee? Wij kijken of het uitvoerbaar is en zorgen voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.
Kinderkamerdecoratie stickers: maan sterren wolken kinderkamerdecoratie idee muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen