Muizen traptrede decoratie stickers

Muizen traptrede stickers. De set bestaat uit 6 muizen afmeting van de muis is per stuk ± 7 x 13 cm. groot, het stuk kaas is ± 20 x 6,5 cm. groot.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 015.121
-: 32

Muizen familie decoratie stickers. 
-
Waar? Nou daar, daar op de trap zit een hele muizen familie.
-
Breng deze decoratie stickers aan op de trap maar ook op een andere plaats op de wand meubels of ramen lijken het net echte muizen. En met de ingang naar het muizen hol hoef je niet ver te zoeken waar de muizen wonen. De kaas licht voor ze klaar.
-

  • De JERMA muizen decoratie stickers zijn gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie.
  • -
  • De set bestaat uit 6 muizen afmeting van de muis is per stuk ± 7 x 13 cm. groot, het stuk kaas is ± 20 x 6,5 cm. groot.
  • -
  • Maakt een keuze uit 1 van de vele kleuren die wij voor je klaar hebben staan.
TIP!
Heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker of tekst stuur ons dan een  e-mail met daarin een omschrijving van uw idee en als deze beschikbaar is een schets tekening en de gewenste afmeting, wij kijken dan of het uitvoerbaar is en zorgen voor een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.
Kinderkamerdecoratie stickers: muis, muisjes muizen traptrede sticker muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen