Voetbal Soccer voetbal uit de muur stickers voor op de muur en of meubels en ramen.

Voetbal stickers voor op de muur en de voetbal die door de muur lijkt te gaan deze stickers zijn geschikt voor op de muur en of meubels en ramen.

Lees meer...
€11,95 Incl. btw
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 016.187
-: 39

Voetbal, Soccer Bal uit de muur. 
-
Voetbal stickers voor op de muur en de voetbal die door de muur lijkt te gaan deze stickers zijn geschikt voor op de muur en of meubels en ramen.

Met deze decoratie sticker kun je op een heel eenvoudige manier de saaie wand of kast in de kinderkamer omtoveren in een voetbal kamer.

De JERMA decoratie stickers is gemaakt van tweezijdig gekleurde permanent hechtende plastic folie. Welke ook geschikt is om op de raam aan te brengen dooradt deze decoratie aan 2 zijde gekleurd is aan de binnen en buiten zijde een mooie decoratie.

  • Afmeting van de tekst is ± 9,5 cm. hoog en ± 29,5 cm breed
  • Afmeting van de voetbal uit de muur is ± 21,5 cm. hoog x 26,5 cm. breed.
  • De kleur kies je zelf.
 
TIP!
Is dit niet de juiste afmeting? of heeft u een eigen idee voor een decoratie sticker stuur ons een  e-mail met uw vraag wij kijken dan naar de mogelijkheden en zo nodig maken wij voor u een gratis en vrijblijvende prijsopgave.
Kinderkamerdecoratie stickers: voetbal muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen