Muursticker naam en Stapeltoren.

Muursticker naam en Stapeltoren decoratie sticker in een kleur naar keuze De afmeting van de toren 58 breed en 85 cm hoog De tekst is 20 hoog Geschikt als raamdecoratie (aan 2 zijde gekleurd)

Lees meer...
€34,95 Incl. btw
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 017.227
-: 40

Muursticker naam Stapeltoren decoratie sticker met je naam in een kleur naar keuze.  De afmeting van de toren  is 58 cm breed en 85 cm. hoog. De tekst is 20 cm. hoog. 

Super leuke decoratie die toepasbaar is op elke vlakke ondergrond dit kan je muur zijn maar ook de meubels zijn vaak geschikt om te decoreren. En wil je ook de raam van je kamer voorzien van een decoratie dan is het goed om te weten dat de JERMA decoraties aan 2 zijde gekleurd zijn. Zo heb je binnen en buiten een mooie decoratie.

  • Deze decoratie is in heel veel kleuren leverbaar zo kun je een kleur kiezen die het beste bij de kamer past.
  • De decoratie en de tekst worden voorzien van een overdracht tape zodat aanbrengen eenvoudig is. (Bij de levering doen wij ook een duidelijke handleiding)

-
Decoratie stickers worden ook wel interieurstickers of wandstickers genoemd. De JERMA decoraties worden in eigen atelier gesneden uit vinylfolie van hoge kwaliteit.  
-
De folie waarvan de decoratie is gemaakt heeft een mat oppervlak zodat zonlicht of verlichting niet hinderlijk gaan blinken.

  • TIP! Heeft u een eigen tekst ? Wij maken er graag een plakbare versie van stuur ons een e-mail met de gewenste tekst, lettertype en de maat. Wij verzorgen dan een geheel vrijblijvende en gratis prijsopgave.


Muursticker naam Stapeltoren decoratie sticker in een kleur naar keuze

Geboorte sticker: geboortesticker, geboortebord,raamsticker,kindernaam plakkers
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen