Bloemen muurstickers set van 40 decoratiestickers.

Bloemen muurstickers set van 40 decoratiestickers. Ook geschikt als raamdecoraties of meubelstickers. De 2 kleuren mag je zelf kiezen. De bloemen zijn per stuk aan te brengen en zijn tussen de ± 4  en 7,5 cm groot.

Lees meer...
€9,95 Incl. btw
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 008.108
-: 25

Bloemen muurstickers set van 40 decoratiestickers. Ook geschikt als raamdecoraties of meubelstickers. De 2 kleuren mag je zelf kiezen.

De bloemen zijn per stuk aan te brengen en zijn tussen de ± 4  en 7,5 cm groot.

De JERMA decoratie stickers zijn aan twee zijden gekleurd. Als je de bloemen stickers op raam plakt heb je binnen en buiten een mooi helder gekleurde decoratiesticker.

Als extra service kun je de 2 kleuren zelf kiezen er staan meer dan 25 kleuren voor je klaar, zo wordt het helemaal je eigen decoratie.

  • Deze decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.

Bloemen muurstickers

Kinderkamerdecoratie stickers: bloemen muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen