Vissen raamdecoratie, wanddecoratie stickers set van 3 vissen plakkers

Vissen decoratie kinderkamer.  set van 3 vissen compleet met 60 lucht bellen maat S =  Vis A is ±19cm breed - Vis B is ±22cm breed - Vis C = ±18cm hoog

Lees meer...
€18,95 Incl. btw
+ -
.... Bestel nu ! ....
Artikelnummer: 000.268
-: 38

Vissen decoratie kinderkamer.  Vissen raamdecoratie, wanddecoratie stickers set van 3 vissen compleet met 60 lucht bellen.

Verkrijgbaar in2 maten.
maat S 
=  Vis A is ±19 cm breed - Vis B is ±22 cm breed - Vis C = ±18 cm hoog
maat M = Vis A is ±37 cm breed - Vis B is ±33 cm breed - Vis C = ±27 cm hoog
-
De JERMA decoratie sticker heeft als speciaal kenmerk dat deze aan 2 zijde helder van kleur zijn als je deze op de ramen aanbrengt is de decoratie binnen en buiten mooi helder van kleur.
-

  • De decoratie is aan te brengen op elke vlakke en harde ondergrond zoals een raam, meubels, deuren, een behangen ondergrond of een met glasvlies behangen en  geschilderde wand.
  • -
  • Met de meegeleverde handleiding en tekening is het aanbrengen van de decoratie welke uit verschillende separate onderdelen bestaat niet moeilijk.

Vissen decoratie kinderkamer. Set met 3 vrolijk gekleurde vissen.

Kinderkamerdecoratie stickers: vissen vis muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren op basis van 0 beoordelingen