Herbruikbare kinderkamer decoratie stikkers

A,B,C - 1,2,3. Herbruikbare kinderkamer decoratie stikkers Combineer de letters met de vrolijke dieren en al de overige decoratie stickers en het leren van het abc is zo nog leuk ook. Elke ruimte thuis of school knapt er simpel van op. RoomMates zelf...

Lees meer...
Artikelnummer: RM - 99.1185
-: 3
Klik op de afbeelding voor de vergroting.
.
A,B,C - 1,2,3. Herbruikbare kinderkamer decoratie stickers.
-
Combineer de letters met de vrolijke dieren en al de overige decoratie stickers en het leren van het abc is zo nog leuk ook. Elke ruimte thuis of school knapt er simpel van op.
-

LET OP STERK IN PRIJS VERLAAGT  OP=OP !!

-
  • In de verpakking zitten 4 vellen met daar op de losse decoratie stickers. 
  • De afmeting van elk vel apart is 44,5 x 25 cm. groot.
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, laptopcovers, tegels, ramen, spiegels, etc., te decoreren.
Veel plezier met het decoreren van elke gladde, droge of schone oppervlakte.
-
Kinderkamerdecoratie stickers: A,B,C - 1,2,3. Herbruikbare kinderkamer decoratie stickers muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen