Baby Dinosaurus wanddecoratie stickers, meubeldecoratie stickers kinderkamer idee grote stickers.

Baby Dinosaurus wand-, meubeldecoratie stickers. Decoreer de baby- kinderkamer met deze vrolijk gekleurde decoratie stickers. De decoratie set bestaat uit in totaal 42 stickers die je elk apert en naar eigen idee op kunt plakken. En plak je ze op de ...

Lees meer...
Artikelnummer: RM - 2023
-: 1
Klik op de afbeelding voor de vergroting.
-
Herbruikbare decoratie stickers.
-
Baby Dinosaurus.
-
Decoreer de baby- kinderkamer met deze vrolijk gekleurde decoratie stickers. De decoratie set bestaat uit in totaal 42 stickers die je elk apert en naar eigen idee op kunt plakken. En plak je ze op de verkeerde plaats geen probleem deze decoratie stickers kun je los halen en gewoon weer opnieuw gebruiken.
-
  • In de verpakking zitten 4 vellen met daar op de losse decoratie stickers, de afmeting van elk vel apart is 44,5 x 25 cm. groot.
  • -
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn  verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • -
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, laptopcovers, tegels, spiegels, etc., te decoreren.
Veel plezier met het decoreren van elke gladde, droge of schone oppervlakte.
-
Roommates product info film:

 
Kinderkamerdecoratie stickers: Baby Dinosaurus muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen