lazoo Ballerina, kasteel herkenbare kindertekeningen zoals een ballerina, giraf, kasteel, zeemeermin, bloemendecoratie

Meest herkenbare kindertekeningen zoals een ballerina, giraf, kasteel, zeemeermin, bloemen eigenlijk teveel om op te noemen.
Deze handig in gebruik en op vrijwel elke ondergrond toepasbare decoratie stickers toveren in een handomdraai een saaie w...

Artikelnummer: RM - LAZOO-004
-: 2

Herbruikbare decoratie stickers ballerina.
-
Meest herkenbare kindertekeningen zoals een ballerina, giraf, kasteel, zeemeermin, bloemen eigenlijk teveel om op te noemen.
-
Deze handig in gebruik en op vrijwel elke ondergrond toepasbare decoratie stickers toveren in een handomdraai een saaie wand om in een super gave kind vriendelijke kinderkamer.
-
In totaal zitten er 53 verschillende decoratie stickers in dit pakket. Zo decoreer je op een leuke manier de kinderkamer.
-

  • In de verpakking zitten 4 vellen met daar op de 53 losse decoratie stickers, de afmeting van elk vel apart is 44,5 x 25 cm. groot.
  • .
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • -
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, laptopcovers, tegels, spiegels, etc., te decoreren.
  • -
Kinderkamerdecoratie stickers: ballerina dans kindertekening muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen