dinosaurus grote muur decoratie stickers Triceratops en zijn vliegende vriend.

Gigantische grote decoratie stickers Triceratops en zijn vliegende vriend.Komen deze historische dieren bij jou op de wand? Verras de kleine (of grote) dinosaurus fan met deze extra grote muur stickers. De set bestaat uit twee grote dinosaurus, maar ...

Lees meer...
Artikelnummer: RM - 1881
-: 1
Klik op de afbeelding voor de vergroting.
-
Herbruikbare decoratie stickers.
-
Gigantische grote decoratie stickers Triceratops en zijn vliegende vriend.
-
Komen deze historische dieren bij jou op de wand?
Verras de kleine (of grote) dinosaurus fan met deze extra grote muur stickers
De set bestaat uit twee grote dinosaurus, maar ook het gras en de verschillende rotsen helpen  je bij het opzetten van de scène. 
-
Wij weten nu al zeker dat het eind resultaat meer dan geweldig zal zijn.
-
De XXL decoratie bestaat uit meerdere onderdelen, zo bouwt u de decoratie eenvoudig als een puzzel op, en staat u niet met een enorme sticker in de hand die je dan strak op de muur moet zien te krijgen.  Met de Roommates decoratie stickers lukt het altijd!

De grootste Dino is 137 cm breed x 73 cm. hoog. De vliegende Dino is 63,5 cm breed en 15 cm hoog. Hierbij komen nog de verschillende losse onderdelen.
-
TIP:  mocht je aan deze set niet genoeg hebben wij hebben og div. andere Dinosaurus decoratie voor je klaar staan
  • RoomMates zelfklevende decoraties zijn  verwijderbaar en verplaatsbaar, zonder dat de ondergrond beschadigd wordt of dat er plakresten achterblijven.
  • -
  • RoomMates decoratie stickers zijn veilig toepasbaar op geverfde muren, maar kan ook worden gebruikt om meubelen, accessoires, tegels, spiegels, etc., te decoreren. 
  • -
  • Veel plezier met het decoreren van elke gladde, droge of schone oppervlakte.
  • -
Roommates product info film.
 
Kinderkamerdecoratie stickers: dinosaurus grote muur decoratie stickers Triceratops muurstickers, muurklevers, kinderkamerdecoratie, zelfklevende kinderkamer decoratie herbruikbare muurstickers voor de babykamer peuterkamer kleuterkamer kinderkamer tienerkamer
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen